Animalele de companie – leac pentru trup si minte!

„Viaţa unui animal e împărţită între a iubi şi a-i învăţa pe oameni să se iubească.” – Radu Bădoiu

Orice stapan de animal de companie stie cat de multa dragoste si energie pozitiva are acesta de oferit. Ce foarte putini dintre noi stim este faptul ca animalele de companie sunt un important beneficiu pentru sanatatea trupului, dar mai ales a mintii. Indiferent de specie din care provine, animalul de companie ocupa un loc insemnat in viata stapanului, oferind inapoi imense daruri, pe care probabil nu le constientizam la adevarata lor valoare.

Un caine sau o pisica sunt confidentul ideal. Daca prietenii umani sunt inconstanti si nu intotdeauna dispusi sa ne asculte, animalele reprezinta mereu un umar pe care ne putem sprijini si pe a caror iubire si loialitate putem conta. Multi stapani isi descarca supararile si stresul in urechile companionilor blanosi. La final o privire umeda sau un botic rece sunt gesturile care ne fac sa ne simtim intelesi si apreciati.

Iubirea si mangaierea care ne-o ofera animalele este rasplatita de catre stapan nu doar sufleteste, ele au nevoie de un trup sanatos, ingrijit corespunzator. 1001pets.ro vine in ajutor tuturor iubitorilor de animale oferind o gama variata de produse profesionale destinate cainilor, pisicilor, pasarilor si rozatoarelor.

 

 

P.F.A CHIFOREANU CRISTIAN SEDIUL PROFESIONAL: MUN.SACELE,STR.CARIEREI, NR.2 JUD. BRASOV C.U.I.33222909 F8/702/29.O5.2014

Inregistrat la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) cu numărul de notificare 32100.