One Mini Delacte pentru Caini, cu Somon, Orez si Morcovi, 4 x 100 g

19,82 lei

One Mini Delacte pentru Caini, cu Somon, Orez si Morcovi, 4 x 100 g

În stoc

SKU: 7613036640879

Descriere

Hrana de inalta calitate in sos, foarte digerabila si special adaptata cavitatii mici a gurii unui caine. Micul tau caine pregateste o serie de retete noi delicioase, facute cu bucati delicioase de carne si legume. Hrana completa pentru caini adulti cu greutatea mai mica de 10 kg. Antioxidanti pentru un sistem imunitar sanatos. Este usor de digerat. Bucati mici si fragede de carne pentru gura mai mica. Ghid de hranire: Cantitatile zilnice recomandate trebuie ajustate in functie de vreme, de nivelul de activitate al cainelui si de conditia fizica. Apa proaspata si curata sa fie disponibila in mod constant. Cand utilizati PURINA ONE MINI pentru prima data, va recomandam o schimbare treptata prin amestecarea cantitatilor tot mai mari de PURINA ONE MINI cu hrana curenta a cainelui.

ONE MINI DELICATE Hrana umeda pentru caini cu somon, orez si morcovi in sos

Nutritie imbunatatita, adaptata nevoilor cainilor de talie mica. Cainele tau mic are nevoi nutritionale unice. Dezvoltat de expertii Purina, Purina ONE(r) MINI ofera o nutritie imbunatatita si de inalta calitate intr-un sos gustos. Retete gustoase, cu bucati mici si legume, astfel incat sa-ti poti hrani cainele cu o reteta special conceputa pentru a satisface nevoile sale nutritionale la fiecare masa.

PURINA ONE MINI Delicate Snacks hrana umeda pentru caini in sos, mancare completa umeda pentru caini cu somon, orez si morcovi pentru caini adulti cu digestie sensibila.

Pentru pielea sensibila
Sustine functionarea sanatoasa a sistemului digestiv
Muscaturi mici si moi pentru guri mai mici
In pachete de 4x100g
Instructiunile de utilizare

Cantitatea zilnica recomandata de hranire poate varia in functie de nivelul de activitate al cainelui, conditia fizica si conditiile meteorologice. Adaugati intotdeauna apa proaspata si curata la mancare.

Daca hraniti cainele dumneavoastra cu hrana Purina One pentru prima data, va recomandam sa treceti treptat la noua hrana amestecand hrana actuala cu cantitati tot mai mari de Purina One timp de 7 zile, pentru a permite sistemului digestiv al cainelui sa se adapteze la schimbare.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „One Mini Delacte pentru Caini, cu Somon, Orez si Morcovi, 4 x 100 g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verificat independent