Plicuri pentru Pisici, cu Pui, Vita, Somon si Ton, 12 x 85 g

43,29 lei

Plicuri pentru Pisici, cu Pui, Vita, Somon si Ton, 12 x 85 g

În stoc

SKU: 8410136025877

Descriere

Ca iubitori de pisici, stim ca torsul este cel mai bun sunet pe care il poti auzi. De aceea felinele noastre bucatari muncesc din greu pentru a pregati mese delicioase care fac milioane de pisici din toata lumea sa se grabeasca la bolurile lor torcand entuziasmate cu o satisfactie buna de lins. Pregatite cu dragoste si grija, fiecare gustare are un balans nutritional care asigura pisicii tale tot ce are nevoie ca sa poata continua sa toarca.

 

Pregatite special pentru a pastra bunatatea naturala si gustul delicios al ingredientelor de inalta calitate, mesele noastre preferate vor face pisica ta sa se grabeasca spre bol mai rapid ca niciodata. De la pisoi jucausi la frumoasele feline mature, retetele noastre delicioase sunt create pentru un tors fericit la orice varsta… la ora mesei si nu numai.

 

Compozitie: carne si derivate de origine animala (35%, inclusiv 4% vita in fiecare bucatica*), cereale, minerale, derivate de origine vegetala, diverse zaharuri. *Bucatica in mod tipic 40% din produs.

Compozitie: carne si derivate de origine animala (35%, inclusiv 4% pui in fiecare bucatica*), cereale, minerale, derivate de origine vegetala, diverse zaharuri. *Bucatica in mod tipic 40% din produs.

Compozitie: carne si derivate de origine animala (33%), peste si derivate din peste (inclusiv 4% somon in fiecare bucatica*), cereale, minerale, derivate de origine vegetala, diverse zaharuri. *Bucatica in mod tipic 40% din produs.

Compozitie: carne si derivate de origine animala (33%), peste si derivate din peste (inclusiv 4% ton in fiecare bucatica*), cereale, minerale, derivate de origine vegetala, diverse zaharuri. *Bucatica in mod tipic 40% din produs.

 

Constituenti analitici (%): proteina:7.8;continut de grasimi:4.0;materie anorganica:1.6;fibra bruta:0.25;umiditate:84.5.

 

Instructiuni de hranire: O pisica de 3 kg necesita 3 – 3 1/2 pliculete zilnic, o pisica de 4 kg necesita 3 1/2 – 4 pliculete zilnic, o pisica de 5 kg necesita 4 – 4 1/2 pliculete zilnic. 1 plic poate fi inlocuit cu 16 g de hrana uscata WHISKAS(R). Tineti cont de caloriile care provin din gustari.|Ajustati cantitatea de hrana oferita pisicii dumneavoastra in functie de nevoile acesteia. Cum? Vizitati website-ul nostru. Oferiti apa proaspata. A se servi la temperatura camerei, surplusul de hrana poate fi refrigerat pana la 2 zile.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Plicuri pentru Pisici, cu Pui, Vita, Somon si Ton, 12 x 85 g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verificat independent